Γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης παρέθεσε «τραπέζι» με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευτυχίου και για έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο

Ο “χαμός”  έγινε στις Λουσακιές Κισάμου  ανήμερα της εορτής του Αγίου Ευτυχίου, ενω την παραμονή είχε γίνει και το πανηγύρι στο εκκλησάκι των Αγίων Αντωνίου και Ευτυχίου.

Ο γνωστός Κισαμίτης δημοσιογράφος και εκδότης Γιάννης Κουρτάκης με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευτυχίου παρέθεσε ένα τρικούβερτο γλέντι και με «υψηλές» παρουσίες από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και όχι μόνο.

Στην αυλή του πατρικού σπιτιού της οικογένειας Κουρτάκη στις Λουσακιές, μεταξύ των πολλών καλεσμένων, το παρών έδωσαν, ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο Αλέξης Κούγιας, η Σάσα Σταμάτη, επιχειρηματίες,  συγχωριανοί και φίλοι.

Όμως ο κ.Κουρτάκης ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους αποκάλυψε και τον συγκινητικό λόγο για την διοργάνωση του «τραπεζιού» την συγκεκριμένη ημέρα.

Όπως είπε, φέτος επέλεξε να μην γιορτάσει τα γενέθλιά του (τον Ιούλιο) στις Λουσακιές, γιατί ήταν η πλέον δύσκολη χρονιά στην ζωή του.

Όμως συνέχισε λέγοντας πως:

«Επέλεξα σήμερα που είναι η γιορτή της μάνας μου, του ανθρώπου που με έφερε στην ζωή, μέσα από τα δικά της μάτια και την δική της ψυχή, να γιορτάσω το νέο ξεκίνημα στην ζωή μου…..

Εγώ παίρνω δύναμη από εσάς. Τους ανθρώπους που με ξέρουν πολύ καλά. Τους συγχωριανούς και τους φίλους μου. Αυτούς που δεν γνωρίζουν και μπορεί να μην τους ενδιαφέρει τι δουλειά κάνω…. Θέλω εσας όλους που είστε στην αυλή του σπιτιού μου και γιορτάζουμε την μητέρα μου, να σας ευχαριστήσω διπλά. Και να δώσω στους συγχωριανούς μου μια υπόσχεση. Ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι την ανηφόρα. Είναι πιο όμορφη η ανηφόρα από τον ίσιο δρόμο…»

Επίσης ο κ.Κουρτάκης είπε με νόημα πως «εάν υπήρχε τρόπος θα ξανάκανα ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο. Θα ακολουθούσα ακριβώς την ίδια πορεία. Και θα είχα ακριβώς τους ίδιους φίλους. Και θα είχα ακριβώς τους ίδιους εχθρούς…»

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους που «σήμερα τιμάτε την μητέρα μου, την σημαντικότερη γυναίκα που έχω στην ζωή μου…»

Όμως τα αδέλφια του κ. Κουρτάκη του επεφύλασσαν και μια έκπληξη παρουσιάζοντας ξαφνικά και μια τούρτα για την επέτειο των 13 ετών εγγάμου βίου με την σύζυγό του.

Εκτός από την παραδοσιακή κρητική μουσική, ξεχωριστή νότα στο γλέντι έδωσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με λαϊκό πρόγραμμα.

Δείτε τις φωτο και βίντεο από το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook