Επανέρχεται ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με σκληρή δήλωση κατά της απόφασης που τον θέτει εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Χανιά- Προαναγγέλλει αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της απόφασης και επιτίθεται σε συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λάβρος κατά της απόφασης να τεθεί εκτός συνδυασμού της ΝΔ στα Χανιά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε δήλωσή του το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κάνει λόγο για μια απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, που “εξυπηρετεί σκοπιμότητες” και που τον “γεμίζει πικρία” αλλά και τον “εξοργίζει”, κυρίως για τις αιτίες που την προκάλεσαν, προσθέτοντας οτι για μεγάλο χρονικό διάστημα δέχτηκε “προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά” στο πρόσωπό του.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης στην δήλωσή του, προαναγγέλλει αποκαλύψεις για το παρασκήνιο που τον οδήγησε εκτός ψηφοδελτίου, αποκαλύψεις που όπως σημειώνει θα κάνουν τον καθένα να σκεφτεί τη λέξη “ντροπή”, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει “άκαπνους” συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους καλεί “έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιό είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα  αλλά προπάντων  στα Χανιά”.

Τέλος η δήλωσή του καταλήγει με την φράση “Μπόρα είναι θα περάσει”

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Χρήστου Μαρκογιαννακη έχει ως εξής:

Απευθύνομαι προς όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες

Αγαπητοί φίλοι

Έχετε προφανώς πληροφορηθεί την απόφαση του Προέδρου  της Ν.Δ.  Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφαση αυτή με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει. Όχι αυτή καθ’  εαυτή  η απόφαση, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Για όλα αυτά όμως πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι  βέβαιος, ότι τότε ο καθένας  από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη  «ντροπή» .

Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω, αφού σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική συμπαραστάση που για άλλη μια φορά δείχνετε  στο πρόσωπο μου, είναι να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε και τώρα θα γονατίσω, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν. Θα συνεχίσω να είμαι  πολιτικά ΠΑΡΩΝ. Θα συνεχίσω να έχω την ίδια σχέση με τους πολίτες.

Θα είμαι συνέχεια δίπλα σας. Όπως με ξέρετε. Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς.

Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιό είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα  αλλά προπάντων  στα Χανιά.

Ψηλά  το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει.