Δείτε το ευχαριστήριο της ΑΝΕΚ σε όσους συνέδραμαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο πλοίο "Ελ.Βενιζέλος"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΕΚ απευθυνόμενη σε όλους όσους συνέδραμαν στην αντιμετώπιση του έκτακτου περιστατικού φωτιάς που εκδηλώθηκε στο πλοίο "Ελ.Βενιζέλος", ενώ παράλληλα ευχαριστεί τους ίδιους τους επιβάτες που έδειξαν ψυχραιμία και ακολούθησαν τις οδηγίες του πληρώματος.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΝΕΚ στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

Η οικογένεια της ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του Ελευθέριος Βενιζέλος απευθύνουν ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του σημερινού συμβάντος στο δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνουμε θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα ευχαριστίες απευθύνουμε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης θα πρέπει να γίνει για τα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace, Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Και τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιβάτες μας για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος.