Θετικά δείγματα γραφής έδειξε ο Πλατανιάς στο εκτός έδρας φιλικό με τη νεοσύστατη ομάδα, ΑΣ Γιαννιτσά, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος επικράτησε με 3-0, με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Στ. Πουρζιτίδη (31′) και δύο στο δεύτερο από τους Χ. Ποζατζίδη (59′) και Κωστίκο (89′).

Ο Βραζιλιάνος προπονητής των “ερυθρόλευκων”, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Αμανατίδη μετά το τέλος του φιλικού αναμένονταν στην Τούμπα για να δουν το σπουδαίο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

ΑΣ Γιαννιτσά: Παπουρτζής, Ρέις, Καραγιάννης (40′ Παπασυμεών), Ιορδανίδης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Ζαρογιάννης, Παντελίδης, Πέλκας (35′ Κοβάτσης), Παπασυμεών, Μπαμπαλής (40′ Πετράι).

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κασιάνος, Ζαμίδης, Τσιλογλανίδης, Ρέκος, Αθανασιάδης, Ευθυμιάδης, Σταυρίδης, Μουρίκι, Μπιγκάνος.

Πλατανιάς:  Γκοτ, Καραγκούνης, Στ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Λάζιτς, Τσαμούρης, Σάαντο, Μάικιτς, Παπουτσογιαννόπουλος

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Σικαλιάς (70′ Βασιλειαδης), Ουές, Σινγκ, Λάμτσε, Σάαντο, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Κωστίκος, Χ. Ποζατζίδης, Νίλι, Παπανικολάου.

Φωτ. aπό matiespellas.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook