Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του στα “3-5 Πηγάδια” της Νάουσας ο Πλατανιάς.

Ο Πάουλο Κάμπος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών του.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, όπου οι “κόκκινοι” επικράτησαν στο δίτερμα και το πανηγύρισαν ανάλογα!

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στα «3-5 Πηγάδια».

Ο κ.Κάμπος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών. Πάντως –όπως τονίζει καθημερινά- χρειάζεται πολύ και σκληρή δουλειά, ώστε ο Πλατανιάς να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι η ομάδα δημιουργήθηκε ουσιαστικά από την αρχή.

Πρόβλημα τραυματισμού από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με τον ΑΣ Γιαννιτσών αντιμετωπίζει ο Λάζιτς και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Επίσης ενοχλήσεις, περισσότερο εξαιτίας της κόπωσης αντιμετωπίζουν ο Ποζατζίδης Στ., και ο Αμαραντίδης, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα σε πιο χαλαρό ρυθμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook