Πρόσκληση Συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση  «LONDON FOOD MATTERS LIVE 2018»  20 έως 22 Νοεμβρίου 2018, από το ΕΒΕΧ

Το Επιμελητήριο Χανίων προτίθεται να διοργανώσει συμμετοχή στην έκθεση LONDON FOOD MATTERS LIVE 2018 από 20 έως 22 Νοεμβρίου 2018, σε συλλογικό περίπτερο και σε συνεργασία με την  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας των χανιώτικων προϊόντων στην αγορά  της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην έκθεση φιλοξενούνται εταιρείες τροφίμων και ποτών που καλύπτουν όλο το φάσμα της βιομηχανίας από start-up και εταιρείες που τώρα ξεκινούν και αντιμετωπίζουν τις πρώτες προκλήσεις στην αγορά, έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου.

Η έκθεση συγκεντρώνει πάνω από 16.000 επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και άλλες χώρες. Ανάμεσα στους επισκέπτες συμπεριλαμβάνονται διοικητικά στελέχη από μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Harrods, Selfridges κ.ά. καθώς και από όλα τα γνωστά, μεγάλα καταστήματα λιανικής και σουπερμάρκετ όπως Tesco, Sainsbury’s, M&S κλπ.. 

Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους του ΕΒΕΧ είναι η ταμειακή του ενημερότητα σε Επιμελητήριο και ΓΕΜΗ.  

Η επιχορήγηση αφορά συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, ενώ θα επιχορηγηθούν κατά προτεραιότητα επιχειρήσεις που δεν έχουν λάβει επιχορήγηση μέσα στο έτος. 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου  2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του ΕΒΕΧ στα τηλέφωνα 28210-52329, καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook