Ο ντελικανής Στάθης Στιβακτάκης αρραβωνιάστηκε με πανέμορφη φοιτήτρια

Κορίτσια, χάσατε! Ο εντυπωσιακός βοσκός από την Κρήτη, που το 2015 έκανε τις γυναίκες να λιώνουν με το μπρουτάλ στιλ και τα καταγάλανα μάτια του, φιγουράροντας στη λίστα με τα πιο σέξι αρσενικά της χώρας, αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του. 

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο ίδιος ο Στάθης Στιβακτάκης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο παναγροτικό συλλαλητήριο που είχε διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος. Οι φωτογραφίες του σέξι Κρητικού είχαν γίνει τότε viral στο διαδίκτυο, με τις φαν του να γράφουν από κάτω κάθε είδους ερωτικά σχόλια για την εμφάνισή του, ενώ πολλές ήταν και οι ελεύθερες που του ζητούσαν τότε να τις παντρευτεί!

Πιστός στα ήθη και τα έθιμα

Μέχρι και σε εκπομπές ως καλεσμένος είχε συμμετάσχει ο νεαρός Στάθης, ο οποίος δεν υπέκυψε στη δημοσιότητα, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον αγαπημένο τρόπο ζωής του.

Ακόμα και εκεί, όμως, πολλές προσπάθησαν να τον «ξελογιάσουν», ωστόσο εκείνος έμεινε πιστός στα ήθη και τα έθιμα της οικογένειάς του, και περίμενε τον μεγάλο έρωτα, που δεν άργησε να έρθει.

Η τυχερή είναι η όμορφη Κρητικοπούλα Αργυρώ Καργάκη, η οποία χαίρεται διπλά το τελευταίο διάστημα, αφού, εκτός από την καρδιά του Στάθη, κατάφερε να εξασφαλίσει και μια θέση ως φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook