Δείτε την εντυπωσιακή βίλα στα Χανιά που είναι ορατή χιλιόμετρα μακριά και οτι γίνεται μέσα σε αυτήν θα μεταδοθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

Ιδιαίτερα αισθητή έχουν κάνει την παρουσία τους στα Χανιά, συντελεστές τηλεοπτικής παραγωγής που συμμετέχουν στα γυρίσματα ριάλιτι το οποίο θα προβληθεί στην καναδική τηλεόραση.

Πρόκειται για ριάλιτι με ζευγάρια - το αντίστοιχο "power of love" που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση" για τις ανάγκες του οποίου, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες των γυρισμάτων που θα γίνουν εξ'ολοκλήρου στα Χανιά, σε συγκρότημα που έχει νοικιαστεί στην περιοχή του Κουμπελή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο μένουν περίπου 70 άτομα, μέλη της παραγωγής και διαγωνιζόμενοι.

Ο χώρος εξωτερικά είναι εντυπωσιακός και τόσο έντονα φωτισμένος που είναι ορατός από διάφορες περιοχές των Χανίων, χιλιόμετρα μακριά, ενώ έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους της περιοχής που αναρωτιούνται τι συμβαίνει στο "φανταχτερό" κτίριο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο.
Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook