Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στα Περιβόλια, ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον Ηρόδοτο, οι προπονητές των δύο ομάδων και δύο ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Πετράκης ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα ακόμη φιλικό για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην ίδια κατηγορία. Κατά διαστήματα η απόδοσή μας ήταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε σαν ομάδα, γιατί δεν έχουμε γίνει ακόμα. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και το επόμενο εικοσαήμερο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη περισσότερο βελτιωμένη, θα “δέσουμε” ακόμη περισσότερο, γιατί έχουν έρθει και κάτι καινούργιοι παίκτες. Όλο αυτό και με βάση το σημερινό μου αφήνει θετικές εντυπώσεις, χωρίς να με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό με ικανοποιεί».

Για το ματς Κυπέλλου με την Ερμιονίδα: «Τυχαίνει να γνωρίζω και τον προπονητή της Ερμιονίδας. Μία ομάδα πολύ σοβαρή, τα τελευταία χρόνια με τον ίδιο προπονητή κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ένα παιχνίδι νοκ-άουτ Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις και κινδύνους. Από εκεί και πέρα εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να καταφέρουμε να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικού Αρντίτ Τόλι δήλωσε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γι’ αυτή την πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε σήμερα. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν εδώ και δείχνει ότι είναι στο πλευρό μας σε αυτή τη νέα αρχή που πάμε να κάνουμε φέτος.

Όσον αφορά το παιχνίδι στην αρχή περιμέναμε λίγο να “διαβάσουμε” τον αντίπαλο. Πιστεύω είχαμε τον πλήρη έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά και σε όλο το παιχνίδι και κινδυνεύσαμε μόνο σε μία φάση στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με στόχο, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, καταφέραμε να βάλουμε νωρίς ένα γκολ και αποκτήσαμε πολλή αυτοπεποίθηση. Μετά το δεύτερο ημίχρονο, ήταν φυσιολογικό – και ο αντίπαλος φάνηκε λίγο κουρασμένος – πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο.

Η ομάδα δείχνει μια καλή εικόνα, συνεχίζουμε δυνατά, με πολλή δουλειά και υπομονή και εύχομαι όλα να μας πάνε… δεξιά».

Ο προπονητής του Ηροδότου Μανώλης Παπαματθαιάκης ανέφερε τα εξής: «Να ευχαριστήσω τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, που μας έκανε την τιμή να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Δεν ήταν καλό ποιοτικά παιχνίδι, ήταν παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Κύριο μέλημα για εμάς ήταν η αμυντική λειτουργία, να δούμε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε τη μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Αυγενικού να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και πιθανόν να διαχειριζόμασταν εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού λίγο μας αποσυντόνισε και νομίζω ότι ήταν οφθαλμοφανές ότι είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις επιθετικά. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα τακτικά μας καλά επιθετικά κομμάτια, που συνηθίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι όταν θα μπουν όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα, ειδικά οι επιθετικογενείς παίκτες, νομίζω ότι και επιθετικά θα μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλύτερα πράγματα. Τελευταίο φιλικό, να τελειώσουμε εδώ και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, που είναι ένα επίσημο παιχνίδι και μας αρέσει να κερδίζουμε τα επίσημα παιχνίδια. Όλη μας η προσοχή αυτή την εβδομάδα θα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθώ και στον ΑΟΧ-Κισσαμικό να έχει μια καλή πρόκριση, να έχει ένα καλό πρωτάθλημα και να πάνε γενικά δεξιά τα πράγματα, όπως τα περιμένουν».

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου και άλλοτε παίκτης του Κισσαμικού, Μιχάλης Αυγενικού, δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό με τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό, ομάδα που πέρσι έκανε τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα και ίσως να μην το περίμεναν πολλοί. Φέτος έχει κρατήσει αρκετά παιδιά, έχει κάνει και αξιόλογες μεταγραφές και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη πορεία.

Για εμάς ήταν ένα δυνατό φιλικό, βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα και πιστεύω ότι πρέπει να διορθώσουμε περισσότερο το αμυντικό μας κομμάτι, γιατί κατοχή έχουμε, φάσεις δημιουργούμε, απλά δεχόμαστε αστεία γκολ κάποιες φορές. Έχουμε ακόμη σχεδόν 25 μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα – αν πάρει και παράταση – και πιστεύω θα εμφανιστούμε και πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook