Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Σουηδία.

Συνελήφθησαν, χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 35 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα δύο αλλοδαπές για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 28χρονος συνοδεύοντας την 20χρονη, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με σκοπό να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό τη Σουηδία.

Επιπλέον, σε ακόμα μια περίπτωση σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 35χρονος συνοδεύοντας την 22χρονο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιράκ, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με προορισμό τη Σουηδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook