Με τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ομίλου “άνοιξε” η αυλαία της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του ΙΟ Χανίων.

Η συμμετοχή των παιδιών σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΙΟΧ είναι αρκετά ικανοποιητική, με αύξηση της τάξεως του 30% σε σχέση με την περασμένη περίοδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΙΟΧ έχει ως εξής:

Ανοιξε η αυλαία για τη νέα αγωνιστική χρονιά για το τμήμα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων. 

Με μία αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή παιδιών, που είναι αυξημένα κατά 30% σε σχέση με την περασμένη περίοδο, ο ΙΟΧ φιλοδοξεί μέσα στο επόμενο διάστημα ν’ αναπτύξει περισσότερο το αγωνιστικό του τμήμα και μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει τις αγωνιστικές του ομάδες.

Οι νεαροί αθλητές που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα και αρχάριοι, βρέθηκαν το Σάββατο (15/9) στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, όπου πραγματοποιήθηκε αγιασμός ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΙΟΧ, Τάσος Νικολάου, καλωσόρισε τους ίδιους, αλλά και τους γονείς τους, εξηγώντας το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα, ενώ ειδική αναφορά έκανε στους στόχους οι οποίοι τίθενται. 

«Η χειμερινή ιστιοπλοϊκή περίοδος ξεκίνησε για τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων με ευοίωνες προοπτικές, αφού έχουμε αυξήσει κατά 30% τον αριθμό των αθλητών από πέρσι», σημείωσε, ικανοποιημένος, ο Τάσος Νικολάου, συνεχίζοντας ότι, «αυτό το γεγονός αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία στο ν’ αναπτύξουμε περισσότερο το αγωνιστικό τμήμα Τριγώνου, αλλά και να “χτίσουμε” τις μελλοντικές μας αγωνιστικές ομάδες. Η αύξηση οφείλεται στην προσήλωση που επιδεικνύουμε πάνω στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα και στη σωστή λειτουργία των καλοκαιρινών τμημάτων. Οσο για τους στόχους, θέλουμε τα παιδιά να βελτιωθούν στην ιστιοπλοΐα και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα καλύτερες θέσεις από τις περσινές. Εχουμε παγιώσει παιδιά στις πρώτες 20άδες, τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω», κατέληξε ο πρόεδρος του ΙΟΧ.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα των νέων τμημάτων του Ι.Ο. Χανίων χωρίζεται ως εξής: 

• Αρχάρια: Προπονητής Δημήτρης Αλευράκης. Προπονήσεις κάθε Σαββατοκύριακο.

• Προαγωνιστικά: Προπονητής Βασίλης Σωτηρίου. Προπονήσεις κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή.

• Αγωνιστικά: Προπονητής Βασίλης Σωτηρίου. Προπονήσεις κάθε Δευτέρα Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook