Ένας υπέρβαρος άνδρας κατέθεσε μήνυση κατά αλυσίδας εστιατορίων φαστ – φουντ στη Νέας Υόρκης επειδή, όπως λέει, δεν έχουν φροντίσει να αντικαταστήσουν τα καθίσματά τους με νέα που να τον χωράνε! Ο Μάρτιν Κέσμαν, που ζυγίζει 132 κιλά, κινήθηκε νομικά κατά της αλυσίδας των εστιατορίων \”White Castle\”, καθώς η εταιρία, όπως αναφέρει στην αγωγή, δεν έχει φροντίσει να διαθέτει άνετα καθίσματα για κάθε… μέγεθος.

Όπως τονίζει μάλιστα ο ίδιος είχε προηγηθεί γραπτή επικοινωνία του με τη διοίκηση των ταχυφαγείων. Στις επιστολές του, ο κύριος Κέσμαν παραπονέθηκε τόσο για το μέγεθος των καθισμάτων, όσο και για το έξτρα τυρί που χρειάστηκε να πληρώσει όταν παρέδωσε κουπόνι για δωρεάν χάμπουργκερ.

Σύμφωνα με τον άνδρα, η διαφημιστική καμπάνια με τα δωρεάν χάμπουργκερ υπήρξε παραπλανητική από τη στιγμή που ο ίδιος κλήθηκε να πληρώσει το επιπλέον τυρί που επιθυμούσε να προσφέρει.

Τέλος, σύμφωνα με τον ενάγοντα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας σε μια απολογητική επιστολή τους του απάντησαν πως θα φρόντιζαν να τροποποιήσουν τα καθίσματά τους ώστε να κάθονται άνετα και άτομα μεγέθους XXXL, κάτι που ωστόσο ποτέ δεν έγινε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook