Σε ηλικία μόλις 21 ετών ο διαιτητής Νίκος Ντοσίδης από τη Θράκη “έφυγε” από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο εκλιπών είχε χάσει τις αισθήσεις του σε πρόσφατα τεστ διαιτητών Γ’ Εθνικής – όπου είχε προταθεί να ανέβει – και τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου “Αγία Όλγα” στην Αθήνα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ, παίρνοντας την απόφαση για ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών που θα διεξαχθούν το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει ως εξής:

Η οικογένεια των διαιτητών όλης της Ελλάδας  απο σήμερα είναι φτωχότερη.

Ένας εξαιρετικός νέος συνάδελφος και  μια «ελπίδα» για το “αύριο” της ελληνικής διαιτησιας, ο Νίκος Ντοσιδης, μόλις 21 ετών, έφυγε άδικα απο τη ζωή. 

Σήμερα τα λόγια μας στερεύουν και το συναίσθημα της απέραντης θλίψης κατακλύζει και σκοτεινιάζει τις ψυχές όλων των Ελλήνων διαιτητών. 

Νίκο θα εισαι πάντα στη σκέψη μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook