Τα περισσότερα μαλλιά δεν μεγαλώνουν περισσότερο από μισή ίντσα κάθε μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Εξετάσαμε τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να χτυπήσετε τους θύλακες της τρίχας σε υψηλή ταχύτητα και έτσι να μακρύνουνε πιο γρήγορα.

Αναβάλλετε το κούρεμά σας με την χρήση προϊόντων

Είναι ένας μύθος ότι πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες. Εάν χρησιμοποιείτε ένα υπέροχο σαμπουάν και ένα μαλακτικό, κάνετε μάσκες θεραπείας τακτικά και χρησιμοποιείτε μη καταστρεπτικά εργαλεία όπως το σίδερο για τα μαλλιά, μπορείτε να φτάσετε μέχρι και έξι μήνες χωρίς κούρεμα.

Ξεκουράστε τα μαλλιά σας

Συμπεριφερθείτε στα μαλλιά σας ανάλογα με τον τύπο τους. Το κάθε είδος μαλλιού χρήζει ειδικής μεταχείρισης. Με την αποχή από θερμαντικά εργαλεία, θα παρατηρήσετε διαφορά κατευθείαν ενώ καλό θα ήτανε να περιορίσετε τα λουσίματα διότι όσο περισσότερο τα πλένετε, τόσο πιο ευαίσθητα γίνονται! Οπότε όλα με μέτρο.

Χαμηλή αντί για ψηλή αλογοουρά

Χαμηλή και χαλαρή είναι το ιδανικό, ενώ οι ψηλές, σφιχτές αλογοουρές τραβάνε τα μαλλιά, προκαλούν αραίωση και σπάσιμο της τρίχας.

Βουρτσίστε καλύτερα

Μια καλή φυσική βούρτσα από τρίχες αγριογούρουνου αξίζει την επένδυση. Το βούρτσισμα διεγείρει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, το οποίο θα σας χαρίσει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι θύλακες της τρίχας σας, δημιουργώντας δυνατότερα και υγιέστερα μαλλιά.

Πηγή: govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook