Αντιστάθηκε αλλά τελικά συνελήφθη- Στο νοσοκομείο οι επτά μετανάστες

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί 17χρονος Αφγανός, που συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταδίωξη, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Ο ανήλικος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην οδό Λαγκαδά. Αρχικά οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, ενώ βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από την πορεία του και να πέσει πάνω στα κολονάκια του πεζοδρομίου.

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν τρεις μέρες από την περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, κλοπή και σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook