Δρμεία κριτική απο την δημοτική σύμβουλο Χανίων προς τον δήμαρχο Χανίων για ανάθεση μελετών και χορήγηση δημόσιου χρήματος στο πλαίσιο πρόωρου προεκλογικού αγώνα.

Αναλυτικά η κα Αγγελάκη στην σχετική ανακοίνωση – δήλωση αναφέρει τα εξής;

«O κ. Βάμβουκας, συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζοντας μία εικονική πραγματικότητα, να πείσει τους δημότες μας ότι έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα σημαντικό έργο.

Έχοντας επιδοθεί σε ένα πρόωρο προεκλογικό αγώνα, «σκορπά» το δημόσιο χρήμα – χρήμα των δημοτών – σε μακέτες και μελέτες οι οποίες άγνωστο αν θα τύχουν εφαρμογής και θα υλοποιηθούν.

Τόσα χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής, δεν παρουσίασε κανένα έργο, ούτε κάποια νέα μελέτη. Ξαφνικά, εμφανίζονται μελέτες που είτε εκπονούνται από ιδιωτικά γραφεία, (γιατί απαξιώνει τις υπηρεσίες του Δήμου;), είτε έχουν εκπονηθεί από προηγούμενες δημοτικές αρχές και τώρα, τις ανασύρει από τα συρτάρια (όπως π.χ. το υπαίθριο θέατρο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής).

Όσον αφορά στο έργο του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στον Κουμπέ, η θεμελίωση του οποίου έγινε προ ημερών, νιώθω προσωπικά ιδιαίτερη ικανοποίηση για την υλοποίησή του, διότι είναι ένα έργο το οποίο είχε σχεδιάσει η τότε δημοτική αρχή του Δήμου Ελ. Βενιζέλου, που είχε εκπονήσει και την μελέτη.

Κατασπατάληση, λοιπόν, χρημάτων από τον κ. Βάμβουκα, για το «φαίνεσθαι» και για προσωπικό όφελος, σε μία προσπάθεια να καλύψει την ανικανότητά του, την έλλειψη οράματος και σχεδιασμού που τόσες φορές έχουμε καυτηριάσει.

Όμως η τοπική κοινωνία, «βλέπει» και κρίνει. Τα «τεχνάσματα» και οι κινήσεις εντυπωσιασμού, πλέον δεν περνούν».

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,

πρώην Αντιδήμαρχος,
πρώην πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook