Ραντεβού στον Κλαδισσό, στα Italian Factory Outlet για ένα Σαββατοκύριακο με νέο πάρτι προσφορών αλλά και ένα αληθινό coctail party, με ποτό και μουσική

Μετά την επιτυχημένη “Black Week”στα Italian Factory Outlet, που τελικά κράτησε δύο εβδομάδες, δίνοντας την ευκαιρία στους Χανιώτες καταναλωτές για αγορές σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, ακολουθεί ένα Σαββατοκύριακο γιορτής με νεές ευκαιρίες για αγορές σε χειμερινές παραλαβές και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο  πάρτυ τιμών που έχει γνωρίσει ποτέ η Χανιώτικη Αγορά ολοκληρώνεται και φέτος με πολλά πολλά δώρα και πολλές  εκπλήξεις σε ένα επερχόμενο ΠΣΚ που θα αφήσει και πάλι εποχή.

Mαζι με ολα και οι πρώτες χειμερινές  παραλαβές – και αυτές σε τιμές που δεν ξαναείδε ο Χανιώτης καταναλωτής – θέλοντας  έτσι η διεύθυνση του καταστήματος να εκφράσει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για την προτίμηση του χανιώτικου κοινού.

Ανοικτά ΚΑΙ την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ, με ενα coctail party το απόγευμα σε συνδυασμό με τις μουσικές του Ανδρέα Γαρύφαλλη on decks.

“Υποδεχόμαστε μαζί με εσάς το χειμώνα με προσφορές που θα θυμίζουν Καυτό Καλοκαίρι”, αναφέρει η διεύθυνση των Italian Factory προσκαλώντας σας στο πάρτι του Σαββατοκύριακου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook