Σε πολλά σημεία οι διαρροές καταστρέφουν τις ψευδοροφές και επιστρατεύονται…. κουβάδες

Πολύ μεγάλα είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις – πάσης φύσεως – υδραυλικές σωληνώσεις του Νοσοκομείου Χανίων, οι οποίες παρουσιάζουν διαρροές σε αρκετά σημεία.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr αρκετές φορές με πλέον πρόσφατη στις 29 Σεπτεμβρίου, από την ψευδοροφή του Νοσοκομείου εμφανίζονται διαρροές και επιστρατεύονται κουβάδες για την περισυλλογή των νερών που τρέχουν.

Όμως μέχρι και σήμερα η κατάσταση αυτή δεν έχει αλλάξει, καθώς,  όπως επεσήμανε στο Flashnews.gr, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μηνώς Βουλγαρίδης, οι σωληνώσεις κλιματισμού και ύδρευσης λόγω παλαιότητας, έχουν μεγάλες φθορές όχι σε ένα αλλά σε επτά σημεία μέχρι τώρα, ενώ έχουν ήδη γίνει κάποιες επιδιορθώσεις.

«Αποτελεί για μας θέμα πρώτης προτεραιότητας και για τον λόγο αυτό έχει αναλάβει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης την μελέτη για τις επισκευές που πρέπει να γίνουν» είπε ο κ.Βουλγαρίδης επισημαίνοντας πως υπάρχουν καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την ριζική αντικατάσταση όλου του δικτύου απαιτούνται περίπου 165.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με την μελέτη δεν είναι αναγκαία η ολική αντικατάσταση, αλλά η μερική, κάτι που μπορεί να γίνει με κόστος περίπου 20.000 – 30.000 ευρώ.

Εκείνο που προέχει είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να γίνουν οι επισκευές και να μην εμφανίζονται καταστάσεις σαν και αυτή που αποθανατίστηκαν και σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook