Το παράρτημα του Ηρακλείου κάλυψε την εκδήλωση της Δευτέρας και τα μέλη του δεν έκρυψαν την χάρα τους για την συνάντηση με την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην σελίδα της στο Facebook, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης δημοσίευσαν μια φωτογραφία με την μεγάλη Μαρία Φαραντούρη εκφράζοντας την περηφάνια τους αλλά και το ευχαριστώ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μια μεγάλη συναυλία, με δύο μεγάλους ερμηνευτές, τον Διονύση Σαββόπουλο και τη Μαρία Φαραντούρη, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το παράρτημα Ηρακλείου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κάλυψε υγειονομικά την εκδήλωση από ξηρά με 10 εθελοντές αλλά κι από θάλασσα με το διασωστικό σκάφος “Ευρώπη”.

Τη συναυλία διοργάνωσε η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για τα 100 χρόνια συνδικαλιστών αγώνων στην χώρα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κεντρικό Λιιμενάρχη Ηρακλείου κ.Ευθύμιο Δουβή αλλά και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ.Στέλιο Βοργία για την εμπιστοσύνη και στήριξη που δείχνουν στην ομάδα μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook