Gathering! Η συνάντηση που έγινε πλέον θεσμός στα Χανιά και μας έκανε να προβληματιστούμε και να αναζητήσουμε το πραγματικό Ευ Ζην, κλείνει τον κύκλο της για φέτος…

Άλλο ένα “Gathering presented by Φ space” ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου, αφήνοντας μια γλυκιά επίγευση ισορροπίας και αρμονίας σε όσους παρευρέθηκαν, με επίκεντρο πάντα το Ευ Ζην.

Διαφορετικό αλλά σταθερό όπως κάθε φορά, με μόνο στόχο του την εναρμόνιση μας με τον εαυτό μας, σε μια εποχή που έχει την τάση να μας απομακρύνει από την ουσία της Ευ-Ζωίας.

Ομάδες από εξειδικευμένους ομιλητές, ο καθένας στον τομέα του, συμφώνησαν πως η Ευτυχία κρύβετε στην Σύνθεση και την Σύνδεση μας με ότι και όσους αγαπάμε. Μας κάλεσαν να Εν-Θυμηθούμε πως είναι να συνδέεσαι με ότι σε φέρνει σε αρμονία με τις ανάγκες σου, Συνθέτοντας το με τις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας.

Πέρα από την θεωρία, το Φ space φέτος προχώρησε και στην πράξη, δίνοντας το “know how” μέσα από έναν “μπουφέ” διαδραστικών εργαστηρίων που προσέφεραν οι συνεργάτες του χώρου στον κόσμο.

Ένα υπέροχο party το βράδυ της Κυριακής επισφράγισε όσα προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο και ανανέωσε το ραντεβού για τον Μάϊο.

To “Gathering” είναι μια συνάντηση θεσμός με δωρεάν πρόσβαση στο κοινό που διοργανώνει το Φ space κάθε Μάιο και Οκτώβριο με κεντρικό θέμα το Ευ-Ζην και συντίθεται από ειδικούς στον τομέα της Υγείας, της Ψυχικής Υγείας, της Σωματικής δραστηριότητας και των ολιστικών θεραπειών.

Αναμονή λοιπόν, μέχρι το επόμενο Gathering…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook