Συνεχίζονται οι σφαγές σε κοτέτσια στα Νεροκούρου – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

Λίγες ημέρες μετά την επιδρομή αδέσποτων σκυλιών σε κότες που ήταν σε χώρο δίπλα από σπίτι στα Νεροκούρου και χθες το βράδυ μια ακόμη επίθεση σημειώθηκε στην ίδια περιοχή και μάλιστα σε απόσταση λίγων μέτρων από την προηγούμενη.

Νωρίς το πρωί, γείτονας ειδοποίησε τον κ. Περικλή Παναγιωτόπουλο, πως είδε νεκρές κότες στο χωράφι όπου τις είχε.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος πήγε στον χώρο και με θλίψη, απόγνωση αλλά και θυμό, είδε πως τα αδέσποτα σκυλιά είχαν προκαλέσει πραγματική σφαγή.

Περίπου 20 κότες ήταν νεκρές σε διάφορα σημεία αλλά υπήρχαν και αρκετές άλλες με βαθιές πληγές από τα δαγκώματα των σκυλιών.

Να σημειωθεί πως το χωράφι είναι πολύ προσεκτικά περιφραγμένο , δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και η μόνη πιθανότητα είναι οι σκύλοι να σκαρφάλωσαν από την περίφραξη.

«Είχα τις κότες για την οικογένεια και φίλους» είπε στο Flashnews.gr ο κ.Παναγιωτόπουλος, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, οι συνεχείς επιδρομές αδέσποτων σκυλιών οφείλονται στην ύπαρξη ενός (παράνομου) κυνοκομείου στην περιοχή, όπου ασυνείδητοι εγκαταλείπουν σκυλιά τα οποία ταΐζονται από κάποιους που τους δίνουν τροφές.

Ένα τέτοιο σημείο είναι και ένας οικίσκος δίπλα σε μια δήθεν παιδική χαρά, όπου βρίσκονται συχνά ποσότητες τροφών για σκύλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook