Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Πλατανιά, που μετά τη νίκη κόντρα στον Αήττητο Σπάτων πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Καραϊσκάκη, επικρατώντας με 1-0 στην Άρτα.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν καλοστημένη στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να την απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και αντίθετα ήταν αυτή που εκτός του γκολ που πέτυχε στο 22′ με τον Μιγκέλ, είχε τις επικίνδυνες φάσεις και για περισσότερα γκολ.

Οι φάσεις του αγώνα
5′ Φάουλ του Κάκκο κεφαλιά του Καπία η μπάλα άουτ.
7′ Σέντρα του Ουές, σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία. Προηγήθηκαν διαμαρτυρίες για χέρι του Καπία σε κεφαλιά-γέμισμα του Παπουτσογιαννόπουλου και προσπάθεια του Παπανικολάου, με την μπάλα να φαίνεται ότι βρίσκει στο χέρι του έμπειρου αμυντικού πριν το “κολλήσει” στο σώμα του.
22′ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Παντίδου, ο Μιγκέλ με προβολή προλαβαίνει την έξοδο του Στεφανάκου και στέλνει την μπάλα στην κενή εστία για το 0-1.
24′ Γύρισμα του Ουές, ο Παπανικολάου δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ στην κίνηση και ο Μιγκέλ από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει με προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Στεφανάκου.
44′ Σέντρα του Ουές κεφαλιά του Μιγκέλ ψηλά άουτ.
52′ Σέντρα του Ποζατζίδη μεγάλη ευκαιρία από τον Μιγκέλ, που σε κενή εστία δε βρίσκει την μπάλα να τη στείλει στα δίχτυα.
68′ Σουτ του Παπανικολάου στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής) – Δελλής (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Νίλι (33′), Κόρτσταμ (35′), Μιγκέλ (43′), Γυφτοκώστας (55′), Παντίδος (65′), Μποσέτι (75′)

Καραϊσκάκης Άρτας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Μαχαίρας (21′ λ.τρ. Γυφτοκώστας, 85′ Παναγιώτου), Ψιάχνος, Χούσος, Κάκκο (69′ Κυριάκης), Άλεξιτς, Λίτσκας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (76′ Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (66′ Κωστίκος), Νίλι, Παπανικολάου (89′ Τσακμάκης), Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook