Τους έβγαλαν από τη συσκευασία και τους έκρυψαν στα ρούχα τους

Οι αρχές του Περθ αναζητούν δύο εντυπωσιακές γυναίκες οι οποίες τα μεσάνυχτα της Κυριακής επισκέφθηκαν κατάστημα που πουλά ερωτικά βοηθήματα και έκλεψαν τέσσερις δονητές συνολικής αξίας 600 δολαρίων. Ο ένας από αυτούς μάλιστα που ονομάζεται «Come Hither Rabbit», είναι ιδιαίτερα ακριβός καθώς τιμάται στα 280 δολάρια.

Το σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος «Libido» που βρίσκεται στο προάστιο Νόρθμπριτζ, κατέγραψε τις γυναίκες και φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του sex shop Garry Smith μιλώντας στην Daily Mail είπε: «Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για εμάς. Αντιμετωπίζουμε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις γιατί είμαστε ένα από τα ελάχιστα καταστήματα σε αυτό το σημείο, ενώ μένουμε ανοιχτοί και το βράδυ».

Όπως ανέφερε ο Smith, μια από τις γυναίκες μπήκε στο κατάστημα μόνη της, έβγαλε τον δονητή από το κουτί του την ώρα που το προσωπικό του καταστήματος ήταν απασχολημένο με άλλους πελάτες και τον έκρυψε στα ρούχα της. Στη συνέχεια αποχώρησε από το κατάστημα για να επιστρέψει με μια φίλη της με την οποία έκλεψαν άλλους τρεις δονητές.

Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι δύο γυναίκες να αρπάζουν τρεις δονητές, να τους βγάζουν από τη συσκευασία τους στο δοκιμαστήριο και να τους κρύβουν στα ρούχα τους.

Οι απώλειες σε προϊόντα λόγω κλοπών ανέρχονται στα 2.500 δολάρια το εξάμηνο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσφέρει κουπόνι αξίας 50 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των γυναικών.

Πηγή: newsbeast.gr