Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν αρχές Σεπτεμβρίου στη βάφτιση του γιου του Χάρη Γιακουμάτου.

Μετά ήρθε ο χωρισμός και στη συνέχεια ο Μιχάλης Μουρούτσος, προφανώς εκνευρισμένος, διέγραψε από το Instagram του τις κοινές τους φωτογραφίες. Έως τώρα δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο η Λάουρα Νάργες.

Τα παραπάνω είναι γνωστά εδώ και δύο εβδομάδες, κανένας όμως δεν έγραψε το λόγο του χωρισμού, τον οποίο διαβάζετε πρώτοι εδώ.

Η Λάουρα θαύμαζε πολύ τον ολυμπιονίκη, είχε αποδεχτεί πολλά “θέλω” του και μετά από τόσα χρόνια σχέσης ήθελε να κάνουν το επόμενο βήμα. Το κορίτσι σκεφτόταν το γάμο και την οικογένεια με παιδιά τα οποία υπεραγαπά. Όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους, η Νάργες φρόντισε να μη χαλάει χατίρι, όπως μαθαίνω, στις πιο “παραδοσιακές” αρχές του Μουρούτσου, που θέλουν τη γυναίκα σεμνή, χωρίς προκλητικά ρούχα και μάλιστα είχε πει και πολλά “όχι” σε δουλειές που ο Μιχάλης δεν καλοέβλεπε και αισθανόταν ότι δεν ταιριάζουν στο προφίλ της αγαπημένης του.

Το διαζύγιο Μουρούτσου – Περράκη

Για όλα αυτά η Λάουρα δεν είχε πρόβλημα. Άλλωστε ο “Μιχάλης της” ήταν πάνω απ’ όλα. Όταν όμως η κουβέντα ερχόταν στο γάμο, ο Μουρούτσος άλλαζε θέμα, άλλωστε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ίδιος δεν έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, Αναστασία Περράκη.

Πριν ένα χρόνο είχε γραφτεί ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου προκειμένου να χωρίσει και τυπικά από την πρώην του σύζυγο. Στη συνέχεια είχε σκάσει σα βόμβα η είδηση ότι η Αναστασία Περράκη ανταπέδωσε με δική της αγωγή διαζυγίου. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο κουρνιαχτός έχει “κατακάτσει” μεταξύ τους και πάνε για συναινετικό διαζύγιο, αρκεί να τα βρουν στις υποχρεώσεις τους εκατέρωθεν προς την εννιάχρονη κόρη τους που μεγαλώνει με την μαμά της, αλλά συχνά βλέπει και ο Μουρούτσος και μάλιστα παρουσία της Νάργες που υπεραγαπούσε το μικρό κορίτσι.

Ο γάμος και ένα παιδί με τη Λάουρα

Στόχος όμως του Μουρούτσου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι να χωρίσει επίσημα μετά από εννέα χρόνια εντάσεων με την πρώην σύζυγο του, για να ανέβει κατευθείαν τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Λάουρα. Δεν είναι υπερ του γάμου πλέον ο Μιχάλης. Η Λάουρα όμως έβλεπε διαφορετικά αυτή τη σχέση. Γι αυτό και ακολουθούσε τα “θέλω” του Μιχάλη, αλλά τελικά εκείνος της το ξεκαθάρισε. Η παρουσιάστρια έπεσε στα πατώματα όταν κατανόησε ότι αυτή η σχέση δεν πρόκειται να εξελιχθεί, όπως τουλάχιστον το είχε εκείνη στο μυαλό της και απόφάσισε να ανακοινώσει στον Μουρούτσο ότι δεν μπορεί να χάνει τον χρόνο της άλλο, καθώς τα χρόνια περνούν και μάλιστα θέλει ένα παιδί από τον Ολυμπιονίκη. Εκείνος αισθάνθηκε ότι η σύντροφος τους δεν τον καταλαβαίνει και κοιτά μόνο τον εαυτό της και όπως έμαθα, ένιωσε ως εγωιστική την απόφαση της να φύγει από αυτή τη σχέση, αν κι ακόμα αγαπά τον ίδιο. Γι αυτό και έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το instagram του.

Ο χωρισμός πάντως δείχνει για οριστικός παρά το γεγονός ότι η Λάουρα είναι πολύ στενοχωρημένη, δεν έχει σβήσει από τη ζωή της τον Μιχάλη, αλλά αισθάνθηκε προδομένη από τον άντρα της ζωής της.

Η πορεία της σχέση τους:

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια, αν και τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΙ και ο Μιχάλης Μουρούτσος πήρε τη σκυτάλη για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Στο Survivor ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. ‘Οπως καταλάβαμε, ίδιος είχε επιβάλλει στην ομάδα του να χωριστούν σε δύο υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για “περίεργα” σχόλια στο κοινό. Στη συνέχεια, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στον Άγιο Δομίνικο για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας.

blogs.gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook