Λίγη ώρα μετά τη διευκρινιστική ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού για τη χρήση του ονόματος της ομάδας από τον Πλατανιά, οι “ερυθρόλευκοι” σε δελτίο Τύπου χρησιμοποιούν ξανά το όνομα Κισσαμικός.

Στην ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Δευτέρας αναφέρονται τα εξής:  Η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τον Πλατανιά, ξεκίνησε.

Η ομάδα μας υποδέχεται την Τετάρτη (21/11/18, 15:00) τον Κισσαμικό στα Περιβόλια και βέβαια στόχος δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Το θετικό για τον τεχνικό του Πλατανιά, κ.Γιάννη Τάτση, είναι ότι στη σημερινή προπόνηση είδε τους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου να μπαίνουν στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Καραγκούνης, ο Ουές και ο Παπανικολάου έχουν ακόμα… σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκαν το Σάββατο, αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ρουσσάκης που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 32’ του αγώνα με τον Απόλλωνα, επίσης εξαιτίας χτυπήματος.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League, θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, ενώ όπως έχει συμβεί και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, η αποστολή θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Νοεμβρίου σε αναφορά για το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Πλατανιά στο σάιτ της ομάδας αναφέρθηκε σωστά το όνομα ως ΑΟΧ/Κισσαμικός, όπως είχε γίνει και στο μεταξύ των δυο ομάδων φιλικό προετοιμασίας.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook