Μυστήριο το πώς βρέθηκε στον διάδρομο απογείωσης

Ενας 25χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μόσχας, στην πόλη Σερεμέτιεβο.

Το θέμα έγινε είδηση και στα ελληνικά ΜΜΕ καθώς η πτήση που επρόκειτο να πάρει ο άνδρας είχε προορισμό την Αθήνα.

Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος που ο 25χρονος έχασε την ζωή του, καθώς πέθανε μετά από χτύπημα που δέχτηκε από το αεροπλάνο στον διάδρομο απογείωσης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τον λόγο για τον οποίο ο άνδρας κατέληξε στον διάδρομο απογείωσης, καθώς σύμφωνα με την ασφάλεια, ο άνδρας είχε περάσει την πύλη επιβίβασης και περίμενε το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στο αεροπλάνο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που ο άνδρας εξαφανίστηκε, καθώς δεν αποβιβάστηκε στο λεωφορείο και βρέθηκε μόνος στο διάδρομο αποβίβασης.

Ο 25χρονος κατέληξε με κάποιο τρόπο στο διάδρομο απογείωσης  και εκεί «ένα αεροπλάνο Boeing 737 του προκάλεσε θανάσιμα τραύματα μετά από χτύπημα κατά τη διάρκεια της απογείωσης» δήλωσαν οι αρμόδιοι που εξέτασαν το σημείο στο Twitter.

Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν πως ο άνδρας έκανε ενδιάμεση στάση στην Μόσχα ενώ προηγουμένως είχε πετάξει από Ισπανία.

Από την άλλη πληροφορίες του sputnik, αναφέρουν ότι σε ένα δρομολόγιο από την Ισπανία προς τη Μόσχα (στην οποία φέρεται να ήταν ο άτυχος άνδρας) ένας επιβάτης προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος.

«Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε απρεπώς στη διάρκεια της πτήσης. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια. Αφ’ότου έφυγε από το αεροπλάνο στη Μόσχα, η τύχη του ήταν άγνωστη, δεν πέρασε τα ρωσικά σύνορα», ανέφερε η πηγή χωρίς να επαληθεύει πως ήταν ο άτυχος άνδρας ο επιβάτης.

Η αστυνομία δήλωσε σε συνέντευξή τους πως ο άνδρας έγινε χίλια κομμάτια κατά την σύγκρουση, ενώ η ταυτότητά του βρέθηκε στο παλτό του που ήταν διασκορπισμένο στο διάδρομο.

 Από την άλλη ρώσικες πηγές αναφέρουν πως ο άνθρωπος ήταν μπερδεμένος καθώς ήθελε να πετάξει προς την Αρμενία και όχι προς την Αθήνα.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook