Η ομάδα Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Football League με το παιχνίδι απέναντι στον Αήττητο Σπάτων (24/11, 12:00 – Ελπίς Νίκη).

Σε δηλώσεις του στο AOX-Kissamikos TV ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καντεράκης έκανε κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή (23/11) ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων Football League 2018-2019 η ομάδα Κ19 του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού.

Η προετοιμασία της ομάδας, εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, περιλάμβανε αρκετά φιλικά με ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων των Χανίων.

Το αθλητικό κέντρο “Elpisniki” αποτελεί την έδρα της ομάδας και στο γήπεδο αυτό είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αήττητο Σπάτων, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νίκος Γεωργόπουλος (Χανίων), με βοηθούς από την ίδια Ενωση τους Κώστα Βερυκάκη και Γιώργο Λογαρίδη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση (Ρεθύμνου).

Προπονητής της Κ19 είναι ο έμπειρος Χανιώτης προπονητής Νίκος Καντεράκης, ενώ Υπεύθυνος για την οργάνωση της ομάδας είναι ο παλαίμαχος άσος του ΑΟ Χανιά και άλλοτε Ενωσιακός και Περιφερειακός προπονητής Βαγγέλης Πρόκος. 

Στις δηλώσεις του για την πρεμιέρα ο κ. Καντεράκης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε αρκετά, αφού θέλαμε να ξεκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς τα πράγματα να πάνε καλά και ώστε να είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε να είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα “χτίστηκε” ουσιαστικά “χθες”. Προσμένοντας τα καλά αποτελέσματα ευελπιστούμε να έρθει και ο κόσμος δίπλα μας, που τον έχουμε πάρα πολύ ανάγκη, όπως και να φέρει τα δικά του παιδιά να στηρίξει την ομάδα, γιατί αξίζει αυτή η πόλη να έχει μια ομάδα με “Ο” κεφαλαίο».

Το βίντεο με πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης και τις δηλώσεις του Νίκου Καντεράκη:

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook