Η εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης «Βοήθα με να μπορώ» καλεί τους Χανιώτες την 1η Δεκεμβρίου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων

Μετά την επιτυχία που είχε στην Λάρισα η δράση αλληλεγγύης με τους πολίτες κα «ντύνουν» τα δέντρα με παλιά πανωφόρια προκειμένου να τα πάρουν άποροι, η προσπάθεια αυτή θα γίνει και στα Χανιά.

Όπως ανακοίνωσε η εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης «Βοήθα με να μπορώ»

«Το Σάββατο 1 Δεκέμβρη και ώρα 19:00 στην πλατιά της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων,  η εθελοντική ομάδα Χανίων «Βοήθα με να μπορώ ή αγάπη στην πράξη»  υιοθετεί και διοργανώνει την δράση «Κανένας μόνος του στο κρύο !» 

Η δράση στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από τους πολίτες της Λάρισας έτσι λοιπόν ντύνουμε και εμείς με την σειρά μας τα δέντρα της αγοράς των Χανίων με πανωφόρια για τους άστεγους συνανθρώπους της πόλης μας και καλούμε όλους τους πολίτες των Χανίων να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια ! Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί ! 

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι εάν βρέχει η δράση θα αναβληθεί για την επόμενη μέρα την ίδια ώρα θα βγει σχετική ανακοίνωση από την ομάδα μας . Ακόμα το ντύσιμο των δέντρων είναι συμβολικό θα ντύσουμε μερικά από αυτά και τα υπόλοιπα (πανωφόρια , κουβερτες κλπ) θα μοιραστούν από μέλη της ομάδας μας χέρι χέρι σε άστεγους και σε όποιον και όπου υπάρχει ανάγκη ! Σας ευχαριστούμε !!!!»

 

Στην Λάρισα την ιδέα είχε  ο διευθυντής του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Γιώργος Τράντας και η ανταπόκριση από τους πολίτες στο κάλεσμα που έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ ελπιδοφόρο.

Οι συμμετέχοντες «έντυσαν» τα δέντρα με τα παλιά πανωφόρια τους τοποθετώντας και μια ταμπέλα που έγραφε «Φόρεσέ το». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook