Την ανωτερότητα του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναγνώρισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Λυρώνης, ενώ ο Βασίλης Μπάμπης στάθηκε στην κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηροδότου έχουν ως εξής: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, γιατί βοήθησαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δυστυχώς για εμάς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και αν δούμε συνολικά το ματς θα πω ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός κέρδισε δίκαια. Εμείς θα κρατήσουμε τα θετικά που είχαμε από το παιχνίδι, γιατί πραγματικά είχαμε κι εμείς τις στιγμές τις δικές μας. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 0-0 να προηγηθούμε στο σκορ, όπως είχαμε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία στο 40' με τον Σμυρλή για να κάνουμε το 1-1. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ κι έτσι πήγαμε στο ημίχρονο, δεχόμενοι ένα γκολ. Αν δούμε το πρώτο 45λεπτο ο ΑΟΧ-Κισσαμικός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, ο ΑΟΧ-Κισσαμικός προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, εμείς ρισκάραμε λίγο παραπάνω και αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε μια κόντρα επίθεση να δεχτούμε ένα δεύτερο γκολ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτά τα τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι ένας λόγος που βγάλαμε κούραση στο παιχνίδι. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά κοιτάμε μπροστά, όπου έρχεται εξίσου ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή».

Για το αν επηρέασε την ψυχολογία των παικτών ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε ο Ηρόδοτος πριν από λίγες μέρες από τον Απόλλωνα Πόντου: «Μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες. Όπως είπα πριν μπορούμε να πούμε για τα τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Βέβαια σε επηρεάζει όταν χάνεις ένα παιχνίδι σε νεκρό χρόνο, από μια ομάδα που για 93 λεπτά κάνει άμυνα και στο πρώτο λάθος που κάναμε εμείς δεχθήκαμε το γκολ. Είναι κι αυτό ένα μείον, αλλά σήμερα η ομάδα των Χανίων ήταν πάρα πολύ καλή».

Για τον τραυματισμό του Μασάδο: «Είναι στο νοσοκομείο, θα κάνει τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει κι αν χρειαστεί να βγει, θα βγει. Αλλιώς θα μείνει εδώ (Χανιά) και θα δούμε τι θα γίνει».


Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου Βασίλης Μπάμπης δήλωσε τα εξής: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά βρεθήκαμε σε κακή στιγμή και ηττηθήκαμε. Είχαμε πίεση, γιατί μέσα σε μία εβδομάδα δώσαμε τρία δύσκολα ματς και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει κούραση, αλλά σε κάθε ματς προσπαθούμε να δώσουμε το 100%».