To I.T.E. με γιορτινές κατασκευές στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο-Ταξίδι στην Χώρα των ξωτικών»

Μετά από την υψηλή επισκεψιμότητα των προηγούμενων χρόνων που ξεπέρασε τις 742.000 καταγραφές, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηρακλείου) ετοιμάζονται πάλι να υποδεχτούν τις γιορτές σε ένα εντελώς ανανεωμένο, παραμυθένιο σκηνικό, με τα ξωτικά του Κάστρου να καλωσορίζουν τους επισκέπτες στα δρομάκια του χωριού τους και να τους ξεναγούν σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσικές από αγαπημένους τραγουδοποιούς στην κεντρική σκηνή, χορογραφίες και θέατρα, ξυλοπόδαρους και μάγους, ζογκλέρ και παραμυθάδες, παιχνίδια, προβολές σινεμά, ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις, εργαστήρια γεύσεων και χειροτεχνιών, κεράσματα και τόσα πολλά ακόμα, όλα με ελεύθερη συμμετοχή!

Η πιο μεγάλη έκπληξη, φέτος, θα είναι οι μαγικές εφαρμογές του Ι.Τ.Ε., που θα κυριαρχούν στην πλατεία του χριστουγεννιάτικου χωριού, μέσα κι έξω από τα σπιτάκια, και που υπόσχονται να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο του χριστουγεννιάτικου ονείρου και της φαντασίας, μέσα σε λάμψη, χρώματα και συναρπαστική διασκέδαση, όλα χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα!

Έτσι ο Τάρανδος που μιλάει, επιστρέφει και φέτος τα Χριστούγεννα αναβαθμισμένος, στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των ξωτικών» του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗΚΕΗ , στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Ρούντολφ, ο τάρανδος με την κόκκινη μύτη που οδηγεί το έλκηθρο του Αη Βασίλη, καλωσορίζει και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν βοηθοί του και να μοιράσουν δώρα μέσα από ένα πρωτοποριακό εικονικό διαδραστικό ταξίδι πάνω από την πόλη του Ηρακλείου.

Μαζί του και μια μεγάλη παρέα από πρωτότυπες τεχνολογικές εφαρμογές και γιορτινές κατασκευές που ετοιμάζει το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ.

Ο σχεδιασμός για τις γιορτές περιλαμβάνει:

Το Σπίτι των Ξωτικών

Xoρηγός των εκδηλώσεων είναι ο ΣΥΦΑΚ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook