Πρόκειται για τη γέννηση μιας πρωτοβουλίας στην οποία πρέπει όλες οι επιχειρήσεις εστίασης στα Χανιά να συμμετάσχουν και να στηρίξουν

Τις γιορτινές μέρες ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων οικογενειών με τη δωρεάν παροχή γεύματος από τις επιχειρήσεις εστίασης του νομού μας.

Το πρόγραμμα – εφόσον υπάρξει θετική ανταπόκριση – θα συνεχιστεί και μετά τις εορτές. Το Σωματείο Εστίασης Ν. Χανίων καλεί τις επιχειρήσεις εστίασης του νομού να συμβάλλουν στη στήριξη οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Στήριξης “ΣυνΑνθρωπος”.

Πρόκειται για τη γέννηση μιας πρωτοβουλίας στην οποία καλούνται όσες περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης στον νομό, μπορούν να συμμετάσχουν και να στηρίξουν.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του, το Σωματείο:

“Σας καλούμε τις γιορτινές ημέρες στα πλαίσια αλληλεγγύης και αγάπης να συμμετάσχετε ως επιχειρήσεις εστίασης στο πρόγραμμα οικειοθελούς παροχής γεύματος σε δέκα οικογένειες προσφέροντάς τους καθημερινά δωρεάν γεύμα για μια εβδομάδα.

Ακόμη, χρειαζόμαστε την βοήθεια catering με σκοπό την μεταφορά των φαγητών στα σπίτια τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Όσοι από εσάς θελήσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να μας ενημερώσετε με σχετικό e-mail καθώς και στο τηλέφωνο του Σωματείου μας 28210-43028 καθημερινά 11:00 – 14:00.

Η κίνηση γίνεται σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook