Τη σημερινή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διάλεξε η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων για να παρουσιάσει το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019

Όπως αναφέρει η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων σε ανακοίνωσή της:

« Τα Γενναία Παιδιά είναι Ανίκητα»

Ο στόχος των μικρών Σούπερ Ηρώων μας είναι να στείλουν το μήνυμα «Αντιμετωπίζουμε τη ζωή με θάρρος και γενναιότητα, για να πετύχουμε τους στόχους μας, να νικήσουμε τις αδυναμίες μας και να βρούμε τις δικές μας κρυμμένες δυνάμεις».

Για την υλοποίηση αυτής της ενέργειας συνεργάστηκαν στενά ολόκληρη η ομάδα μας από  ειδικούς παιδαγωγούς και θεραπευτές με τον φωτογράφο τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την φωτογράφηση των μικρών Ηρώων.

Ιδιαίτερη είναι η χαρά μας που σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτη και αρωγό μας τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης  Αντώνη Τσαπατάκη που με την συμμετοχή του εμψυχώνει και δίνει το δικό του μήνυμα τόσο  στα μικρά γενναία μας παιδιά όσο και σε όλους εμάς.

Το Ημερολόγιο περιλαμβάνει και άλλες δύο ενότητες. Την ενότητα « Ξέρατε ότι…» όπου δίνονται βασικές πληροφορίες για πολλές από τις θεραπείες που προσφέρονται στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και την ενότητα «Φαγάκια και Γλυκάκια για Γενναία Παιδιά», όπου τις νόστιμες και υγιεινές προτάσεις επιμελήθηκαν τα ζαχαροπλαστεία “ΜΟΝΤΕΡΝΟ”. Επίσης, φέτος τα Χριστούγεννα το “ΜΟΝΤΕΡΝΟ” υιοθετεί το μήνυμα των Γενναίων Παιδιών και φιλοξενεί το Ημερολόγιο 2019 της ΕΛΕΠΑΠ σε επιλεγμένα καταστήματά τους (Πλατεία 1866, Τζανακάκη 9, Μακρύ Τοίχο και Κουνουπιδιανά), συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία  που ξεκινήσαμε το περασμένο Πάσχα. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία τον Γιάννη Τζανάκη-Eikonotopio για την φωτογράφηση και τον γραφίστα Νίκο Κοσμαδάκη – The Design Bar.   

Προμηθευτείτε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019  « Τα Γενναία Παιδιά είναι Ανίκητα» και ενισχύστε τα θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 28210 97499 & 28210 97699.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook