Το Αρωματοπωλείο “Το Σπίτι του Αρώματος”, μετά από 5 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των αρωμάτων, εξελίσσεται συνεχώς, για να προσφέρει στον καταναλωτή τα καλύτερα προϊόντα παρέχοντας επιπλέον την επιλογή και για διαδικτυακές αγορές μέσω του e-shop www.tospititouarwmatos.com

Μικρό, φινετσάτο και με vintage διάθεση, “Το Σπίτι του Αρώματος” εντυπωσιάζει από την πρώτη σας κι όλας επίσκεψη.

Άλλωστε, τα καλύτερα αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια…

“Το Σπίτι του Αρώματος” είναι ένας χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε με πολλή όρεξη και ακόμη περισσότερη αγάπη για τα αρώματα.

Η γκάμα του είναι τόσο πλούσια που μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καθώς αυτό το κατάστημα, δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 600 διαφορετικούς κωδικούς αρωμάτων!!

Τι κάνει ξεχωριστό “Το Σπίτι του Αρώματος”

Πέρα από την τεράστια ποικιλία και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του, “Το Σπίτι του Αρώματος” ξεχωρίζει στις επιλογές των καταναλωτών, για 2 επιπλέον λόγους: την πιστότητα του προϊόντος και την διάρκεια των αρωμάτων.

Η πιστότητα έχει να κάνει με την σύγκριση ως προς την ομοιότητα της μυρωδιάς ενός αρώματος τύπου επώνυμο με ένα επώνυμο άρωμα.

Η διάρκεια απ’ την άλλη, έχει να κάνει με τη μυστική συνταγή του καταστήματος που διατηρεί την ένταση του αρώματος αναλλοίωτη, ακόμα και για αρκετές ώρες μετά την χρήση.

Ενισχυμένα αρώματα με διάρκεια και ένταση που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Επιλέγετε τον τύπο του αρώματος που σας ταιριάζει ή απλά πειραματιστείτε μέχρι να καταλήξετε στην αγαπημένη σας επιλογή…

Δώρα για κάθε περίσταση – ιδανική λύση για τις γιορτές

Στο “Το Σπίτι του Αρώματος”, δεν θα βρείτε μόνο το αγαπημένο σας άρωμα, αλλά επίσης και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με βάση το άρωμα της αρεσκείας σας (parabens free προϊόντα). Οι σειρές αυτές είναι πρώτες στην προτίμηση των καταναλωτών, καθώς αποτελούν πρωτότυπες και χρήσιμες προτάσεις για δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα και επιπλέον είναι οικονομικές.

Μάλιστα, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, αλλά και για τον ερχομό του νέου έτος, εδώ θα βρείτε υπέροχες-χειροποίητες προτάσεις! Σε ειδικές εορταστικές συσκευασίες, αποτελούν μια πρακτική λύση που απευθύνεται σε όλους!  

  • Προϊόντα για το Σώμα: Body Lotion, Body Oil, Body Butter, Body Yogurt, Body Mist, Body Scrub, Λάδι Μαυρίσματος, Shower Gel, deodorant
  • Προϊόντα για Μαλλιά: Hair Mist, Hair Shampoo, Hair Conditioner, Hair Mask

και ειδικά για τους άνδρες After Shave!

Επίσης, στο κατάστημα θα βρείτε συμφέρουσες αρωματικές λύσεις, που σίγουρα θα λατρέψετε, όπως αρωματικά χώρου και αυτοκινήτου!  

Κάντε ηλεκτρονικά τις αγορές σας και στείλτε το δώρο σας οπουδήποτε

Στην αγάπη μας για τα αρώματα σύνορα δεν χωράνε!

Τα προϊόντα του καταστήματος ταξιδεύουν  καθημερινά για διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και την Ευρώπη μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών…

Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μέσω του e-shop www.tospititouarwmatos.com ή μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, είτε επικοινωνήστε με το κατάστημα για τηλεφωνικές  παραγγελίες.

Με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, τα προϊόντα του αγαπημένου σας αρωματοπωλείου φτάνουν κοντά σας, γρήγορα και οικονομικά, για να ευχαριστήσουν εσάς και αυτούς που αγαπάτε!

“Το Σπίτι του Αρώματος”
Μυλωνογιάννη 32, Χανιά
Τηλ.: 2821 503736
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook