Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από συγγενή της κοπέλας ενώ επιβεβαίωσε το περιστατικό και η ίδια μετά από κατάθεση της.

Σοκ προκαλεί η είδηση που αποκάλυψε η εφημερίδα “Πατρίς” και αφορά τον βιασμό μιας κοπέλας με νοητική υστέρηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 44χρονη κοπέλα ο άγνωστος που “κατονομάστηκε” “Κωστής” από την καταγγελία της κοπέλας, την οδήγησε σε αγροτική περιοχή και την υποχρέωσε να κάνουν έρωτα παρά την θέληση της. Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και μόλις η 44χρονη καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι της, συγγενείς της άρχισαν να την αναζητούν ενώ απευθύνηθηκαν και στην Αστυνομία που μετά από έρευνες την εντόπισαν στο σημείο που την είχε μεταφέρει ο φερόμενος ως δράστης. 

Η ίδια λόγω της κατάστασης της υγείας της, δεν είχει αντιληφθεί το τι συνέβη ωστόσο στην κατάθεση της επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν ήδη στην σύλληψη ενός 41χρονου που είναι γνωστός μάλιστα για την δράση του στις διωκτικές αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook