Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το 2018 ο ΑΣ Κρήτες, που επέστρεψε με 2 χάλκινα μετάλλια από την τελευταία του αγωνιστική εξόρμηση, το 10ο Kim e Liu.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Γιάννης Ραμπαλάκος και Ανδρέας Γυπαράκης.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για τον Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ που επέστρεψε με 2 χάλκινα μετάλλια από την τελευταία του αγωνιστική εξόρμηση στο 10ο επετειακό και εορταστικό πρωτάθλημα  Kim e Liu , το οποίο διοργάνωσε η ένωση ταεκβοντο νοτίου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (WTE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων από 21-23 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή 1700 αθλητών από 151 σωματεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραμπαλάκος Γιάννης μετά από 3 αγώνες και Γυπαράκης Ανδρέας μετά από 2 αγώνες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, όπως και ο Κουκουράκης Βαγγέλης που πήρε την 5η θέση μετά από 2 αγώνες, ενώ η Ξενάκη Ελένη στην παρθενική της εμφάνιση δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του 1ου αγώνα.

Και οι 4 αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους.

Επιστρέψαμε υγιείς και χαρούμενοι, και φορτίζουμε τις μπαταρίες μας για το νέο έτος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της αποστολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook