Ο Πλατανιάς υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, με 1-0 στην έδρα της Κέρκυρας.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δε βοήθησε τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν και πολλά πράγματα, οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν φάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δέχτηκαν το γκολ σε κακό χρονικό σημείο (45′) και σε φάση όπου έπαιζαν με δέκα παίκτες αφού ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου για τραυματισμό ο Τσαμούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις… απουσίαζαν μπροστά από τις δύο εστίες, με τις διακοπές λόγω τραυματισμών των παικτών των δύο ομάδων να είναι πάρα πολλές. Ετσι με μηδαμινές φάσεις στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι φάσεις του αγώνα
4′ Σέντρα του Κούρου, ο Σιατραβάνης από κοντά προσπάθησε να πασάρει στον Τουράμ και ο Κόρτσταμ απομάκρυνε.
8′ Σουτ του Παπανικολάου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
13′ Δυνατό σουτ του Κρητικού ψηλά άουτ η μπάλα.
15′ Σέντρα του Κόντου κεφαλιά του Λινάρδου η μπάλα δίπλα από την εστία.
21′ Φάουλ του Κόντου από πλάγια θέση έδιωξε με γροθιές ο Γκοτ.
28′ Σέντρα του Ουές, σουτ στην κίνηση από τον Καραγκούνη η μπάλα ψηλά άουτ.
31′ Καλή στιγμή για τον Πλατανιά, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ουές έβγαλε τη σέντρα και ο Παπανικολάου από καλό σημείο πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία.
45′ ΓΚΟΛ: Σε σημείο, όπου ο Πλατανιάς έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Τσαμούρη, η Κέρκυρα “βρήκε” το γκολ με κεφαλιά του Τουράμ έπειτα από ιδανική σέντρα του Λινάρδου.
80′ Ο Κόρτσαμ ανακόπτει τον Τουράμ, που ζητάει πέναλτι.
89′ Σουτ του Σινγκ άουτ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θανασιάς – Λιόντος (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Πουρζιτίδης (27′), Ουές (50′), Βίλα (84′)

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Κόντος (78′ Βίλα), Σιατραβάνης (90′ Σανδραβέλης), Ζορμπάς (58′ λ.τρ. Νίκιτς), Λινάρδος, Τουράμ.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (85′ Χ. Ποζατζίδης), Κόρτσταμ, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης (67′ Σινγκ), Μποσέτι (67′ Λάζιτς), Καραγκούνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μιγκέλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook