Συνάντηση με τον Διευθυντή της Όπερας της Ερφούρτης, διεθνούς φήμης Ηρακλειώτη μουσικό και σύμβουλο του Δήμου Ηρακλείου σε θέματα του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη, είχε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης. Συζητήθηκαν λεπτομέρειες γύρω από την τελική φάση των εργασιών στο ΠΣΚΗ, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του, μετά την αποπεράτωση του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Είχαμε, όπως πάντα, μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μιχαηλίδη, του οποίου η πολύτιμη εμπειρία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για εμάς μέχρι σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο χρήσιμη θα αποδειχθεί και στο άμεσο μέλλον. Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σύντομα θα ολοκληρωθεί και με τη βοήθεια του κ Μιχαηλίδη, εργαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι να το λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο για την πόλη μας, όσο και για ολόκληρη την Κρήτη».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook