Μια πρώτη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Σε ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί η συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης και Βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

Στην συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε. Χανίων παρευρίσκοντο και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της «Λαικής Συσπείρωσης», Χανίων Νίκος Βουρλάκης, Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης, Αποκόρωνα Νικήτας Μελισσάκης, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Φραγκιουδάκης δεν παρέστη λόγω ασθένειας.

Στην διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επι τάπητος πρωτίστως το θέμα του ΒΟΑΚ, αλλά και θέματα αντιπλημμυρικής θωράκισης, κ.α.

Ο κ. Συντυχάκης εξέφρασε την πλήρη αντίθεση στην ανακατασκευή του ΒΟΑΚ με παραχώρηση από ιδιώτες, ενώ άσκησε κριτική και στον νυν Περιφερειάρχη.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στην συμβολή του κ. Συντυχάκη στην επίλυση των τοπικών θεμάτων με την προώθησή τους στην Βουλή και τόνισε πως η παρουσία του Μανώλη Συντυχάκη  στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι ιδιαίτερα θετικά, ευχόμενος μάλιστα η παρουσία αυτή να είναι και πιο δυνατή.

Στα βασικά θέματα που έθεσαν αναφέρθηκαν οι επικεφαλείς των συνδυασμών της Λαικής Συσπείρωσης που συμμετείχαν στην συνάντηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook