Με καταθέσεις δύο εκ των κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία. Την Τετάρτη πήρε σειρά να απολογηθεί ο 46χρονος Ρεθυμνιώτης που είναι και ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων, στην οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. 

Ο Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος συγκινησιακά κατά την διάρκεια της απολογίας του δηλώνοντας μεταμέλεια για την συμμετοχή του στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη – για την οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην επιχείρηση. “Θέλω πίσω την ζωή μου και την οικογένεια μου. Ζητάω δικαιοσύνη μόνο και τίποτα άλλο” είπε σε μια αποστροφή του λόγου του. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει καμία συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και πως βρέθηκε να είναι κατηγορούμενος λόγω συμπτωματικών γεγονότων.

Μετά την κατάθεση του 46χρονου Ρεθυμνιώτη, ακολούθησε εκείνη του νεότερου, ηλικιακά, κατηγορούμενου. Του 23χρονου από τα Σφακιά. Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος κατηγορείται και θεωρείται από την Αστυνομία ότι ήταν ο άνθρωπος που αποτελούσε τον φύλακα του Μιχάλη Λεμπιδάκη κατά την διάρκεια της πολύμηνης κράτησης του. 

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του, ο 23χρονος εμφανίστηκε ιδιαίτερα φοβισμένος και αποκάλυψε στην έδρα ότι δέχεται απειλές στην ζωή του συνεχίζοντας το μοτίβο των καταθέσεων άλλων κατηγορουμένων κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών της δίκης του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook