Με πολύ θετικά μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού CMT 2019 στη Στουτγκάρδη – η οποία διήρκεσε από τις 12 έως και τις 20 Ιανουαρίου – και στην οποία συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πλατανιά μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης.

Το Δήμο Πλατανιά εκπροσώπησε στην ανωτέρω έκθεση ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Δασκαλάκης και ο κ. Δημήτρης Μπατσάκης, οδηγός Περιβαλλοντικού και Περιηγητικού Τουρισμού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία –  μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης – να προβάλουν και να αναδείξουν τις ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες και υποδομές του Δήμου Πλατανιά και ταυτόχρονα να πληροφορήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες του περιπτέρου για τους υψηλούς τουριστικούς, φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της περιοχής του Δ. Πλατανιά αλλά και όλης της Κρήτης, οι οποίοι εγγυούνται σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σημειώνεται ότι το περίπτερο της Κρήτης, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Helmut Rieger και στελέχη της Περιφέρειας του Calw, με την οποία ο Δήμος Πλατανιά έχει αναπτύξει στενή συνεργασία σε πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος τα 4 τελευταία χρόνια 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook