Διαμαρτύρονται για έλλειψη καθηγητών στο Γυμνάσιο Παλαιόχωρας

Σε συμβολικό κλείσιμο του Δήμου Καντάνου- Σελίνου προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Γυμνασίου Παλαιόχωρας, κινητοποίηση την οποία είχαν προαναγγείλει κατά τη χθεσινή κατάληψη στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους, «σήμερα 29 Ιανουαρίου σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που ξεκινήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, προχωρήσαμε σε συμβολικό κλείσιμο του δήμου Καντάνου Σελίνου. Παρά τις διαβεβαιώσεις που αποσπάσαμε από τον προιστάμενο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων τα κενά διδακτικών ωρών εξακολουθούν και παραμένουν. Το αίτημα μας είναι καθολικό, πλήρες ωράριο και λειτουργεία τους σχολείου, το οποίο συμμερίζονται όλοι οι τοπικοί φορείς, που συμμετέχουν με την παρουσία τους στηρίζοντας τη σημερινή κινητοποίηση. Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα και το μέγεθος του προβλήματος που αφορά την μικρή κοινωνία μας στο σύνολό της».

Την ανακοίνωση υπογράφουν μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου, η Πολιτική Προστασία Σελίνου, η χορευτική ομάδα “οι Σελινιώτες”

Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς του Γυμνασίου έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα όταν είχαν πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη καθηγητών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook