Η Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού προσπάθησε αρκετά απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος Νέων, την Παναχαϊκή, αλλά ηττήθηκε με 2-0 στη Μοναχή Ελιά.

Στο 24′ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Νικολακάκη (που υποστήριξε ότι βρήκε η μπάλα στο πρόσωπό του) και ο Σταυρόπουλος πέτυχε το 0-1, ενώ στο 30′ ο Βασιλικόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυξνα κάνοντας με σουτ το 0-2.

Σκουλάς, Γιαπιντζάκης και Ντόντα, Κουκούλης (διπλή ευκαιρία) έχασαν καλές ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απείλησε με τον Γρηγορόπουλο σε δύο περιπτώσεις, ενώ όσες φορές απειλήθηκε η εστία του οι Αθανασίου (μέχρι το 86′ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μακρή) και Τραχίλης δεν επέτρεψαν να σημειωθεί άλλο γκολ.

Διαιτητής: Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανίων)
Βοηθοί: Λογαρίδης – Βερυκάκης (ΕΠΣ Χανίων)
Κίτρινες κάρτες: Γιαπιντζάκης (9′), Καρμακόλιας (17′), Νικολακάκης (24′), Σταυρόπουλος (40′), Λαζανάς (43′), Αθανασίου (80′ και 86′), Λιμάτσι (80′)
Κόκκινη κάρτα: Αθανασίου (86′)

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Νίκος Καντεράκης): Αθανασίου, Ψαράκης, Κεχαγιάς, Νικολακάκης, Ντόντα (75′ λ.τρ. Ματζοράκης), Σκουλάς, Μπερντίος (86′ Τραχίλης), Γρηγορόπουλος, Κουκούλης, Λουβιτάκης, Γιαπιντζάκης.

Παναχαϊκή (Τάσος Γιαλλούρης): Οικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαζανάς (60′ Αγριμάκης), Καλαμπίκας, Καρμακόλιας (87′ Γερογιάννης), Μαχαίρας, Βασιλικόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσότρας (77′ Τσεκούρας), Σταυρόπουλος (67′ Μακρής), Λιμάτσι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook