Αν και υπήρχε πίκρα για την ισοφάριση του Πλατανιά στο φινάλε του αγώνα ο Μάνουελ Ρόκα τόνισε ότι η ομάδα του δε δικαιούταν να πάρει τη νίκη.

Ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά και νυν του Ηρακλή δήλωσε τα εξής: «Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε στο μυαλό μας να πρεσάρουμε και να έχουμε την κατοχή. Αν και είναι πολύ θετικό να σκοράρεις, μετά ξεκινήσαμε να προστατεύσουμε το γκολ αντί να συνεχίσουμε να παίξουμε και να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κρατήσουμε μπάλα, δεν πρέπει να φοβόμαστε, αλλά κάθε ματς είναι τελικός. Αυτή είναι η παγίδα. Εχεις ένα γκολ υπέρ και θέλεις να το κρατήσεις όταν το καλύτερο είναι να πας για ένα δεύτερο.

Είμαστε ο Ηρακλής και πρέπει να πηγαίνουμε πάντα επιθετικά και να χτυπάμε τον αντίπαλο. Αυτό είναι το πρόβλημα που είχαμε και γι’ αυτό δεν αξίζαμε τη νίκη. Οταν δεν αξίζεις τη νίκη, δεν την παίρνεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύο γκολ και κανονικά είναι αρκετά για να νικήσεις εντός έδρας. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και να δούμε πού πρέπει να βελτιωθούμε για να γίνουμε μια σκληρή ομάδα με μπάλα και χωρίς μπάλα. Χωρίς μπάλα το καταφέραμε πολλές φορές. Με την μπάλα πρέπει να είμαστε λίγο πιο σίγουροι ότι την έχουμε, δεν την χάνουμε, την κρατάμε και παίζουμε. Δεν είναι όπως η ισοπαλία με τα Τρίκαλα που αξίζαμε το τρίποντο. Σήμερα πρέπει να λέμε την αλήθεια. Είναι ένα βήμα πίσω, αλλά για να κάνουμε δύο βήματα μπροστά. Πρέπει να είμαστε θετικοί.

Σε 1-1,5 μήνα δεν μπορούμε να είμαστε τρένο όπως ακούω. Κάναμε καλή πορεία, αλλά θέλει χρόνο και αυτοπεποίθηση. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω ούτε μετά από νίκες να λέμε ότι είμαστε τρένο. Σήμερα δεν μπορούμε να τα καταστρέψουμε όλα. Θέλει χρόνο κάθε πρότζεκτ. Ηρεμία και συνέχεια. Μην τρελαθούμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα… βγήκαμε, τελείωσε. Ούτε τώρα έχουμε τελειώσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook