Το τυπικό μέρος του τέλους της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τα αδέρφια Βατσινά δόθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Μονομελές Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Εκεί βρέθηκαν ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Χρ. Μιχαλόπουλος , και ο νομικός εκπρόσωπος των αδερφών Βατσινά Μιχ. Πρεβελιανάκης με τον πρώτο να αποσύρει την αίτηση ανακοπής που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της κίνησης των αδερφών Βατσινά, και τους αδερφούς Βατσινά να αποσύρουν με την σειρά τους την αίτηση κατάσχεσης που είχαν στείλει στη Σούπερ Λίγκα με την οποία ζητούσαν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται από την ΠΑΕ ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κρητικής ομάδας.

Πλέον την Δευτέρα αναμένεται να γίνει ακόμη ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να υπογραφτεί το νέο συμφωνητικό που θα αφορά ένα ποσό της τάξεως των 550.000 ευρώ που θα καταβληθεί στα αδέρφια Βατσινά σε συγκεκριμένες δόσεις μέχρι και το 2014.

Μετά το τέλος αυτής της δικαστικής διαμάχης ανοίγει και ο δρόμος για την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να μπουν στα ταμεία της μάλλον την Δευτέρα τα χρήματα από την δεύτερη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που αντιστοιχούν σε ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook