Η Ένωση Σφακιανών Νομού Χανίων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον Δήμαρχο Σφακίων κ.Παύλο Πολάκη καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στον απεγκλωβισμό των τουριστών απο το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του προβλήματος που δημιούργησε η απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας να \”δέσουν\” τα πλοία που είχαν πιστοποιητικό απο των Ρωσικό νηογνώμονα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση \” σε μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται απο αναποτελεσματικότητα και αδράνεια, ενέργειες σαν και αυτή, δείχνουν πως η Ελληνική ψυχή δεν πέθανε.

Ο Δήμαρχός μας έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε υπεύθυνος. Έδειξε με την πράξη του, τη συμπαράστασή του στις ανάγκες και στα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής του.

Δεν είναι πράξη ανταρσίας, αλλά πράξη υπεύθυνου ανθρώπου που παραμερίζει γραφειοκρατικές διαδικασίες και στέκεται στο πνεύμα του νόμου που πρέπει πάντα να είναι δίκαιο.

Δεν έχει ανάγκη επαίνων ο Δήμαρχος, αλλά δεν μπορεί να είναι κατηγορούμενος για πράξη που βοηθάει τον τόπο και την Ελληνική οικονομία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αρθούν οι άδικες κατηγορίες κατα του Δημάρχου και των συνεργατών του\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook