Ακολουθώντας πιστά την παράδοση των τελευταίων ετών, ο Μουσικοχορευτικός σύλλογος «Αροδαμός» πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ημερήσια εκδρομή στα Ανώγεια Μυλοποτάμου για το κόψιμο της αγιοβασιλόπιτας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, στα Ανώγεια και στο κοσμικό Κέντρο «Ντελίνα» του Βασίλη Σκουλά, βρεθήκαμε 150 περίπου Χανιώτες και Χανιώτισσες, όπου είχαμε την ευκαιρία να δραπετεύσουμε για λίγο από την καθημερινότητα, να κάνουμε παρέα και να περάσουμε όμορφα.

Μέσα σε μια χαρούμενη και άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα, είχαμε την αξέχαστη εμπειρία να γευθούμε τις υπέροχες γεύσεις της Ανωγιανής παραδοσιακής κουζίνας, να δούμε από κοντά ένα θρύλο της κρητικής μουσικής, τον Βασίλη Σκουλά, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με τις υπέροχες μελωδίες των τραγουδιών του και τους μαγευτικούς ήχους της κρητικής λύρας του και την μοναδική εύηχη και ιδιαίτερη φωνής του.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Πατεράκη και όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου «Αροδαμός» για την άψογη διοργάνωση της ανεπανάληπτης και καταπληκτικής αυτής εορταστικής εκδήλωσης.

Σταύρος Μυριδάκης - Ερασιτέχνης φωτογράφος


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook