Η Μαίρη γιόρτασε με πολύ ξεχωριστό τρόπο 

Χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαίρη Συνατσάκη μαζεύτηκε με την παρέα της και έκανε κάτι ξεχωριστό και ανατρεπτικό.

Και μην περιμένεις να την δεις με τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη μιας και η διάσημη Mairiboo ήταν παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, την Ντορέττα Παπαδημητρίου,την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Φίλιππο Ιωάννου. Είναι γνωστό ότι η Μαίρη είναι κολλητή με την Ντορέττα αλλά και πολύ φίλη με όλους τους υπόλοιπους.

Η πεντάδα λοιπόν έκατσε μπροστά από ένα τζάκι και τραγούδησε το All you need is love. Το τραγούδι το είπαν ακαπέλα ενώ η Ντορέττα έπαιζε κιθάρα με ένα εργαλείο για το τζάκι. Όλοι στο τέλος ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους.

Η Μαίρη έγραψε στο caption του Instagram “ Αυτοσχέδιο πρόχειρο πολυφωνικό χθεσινοβραδινό μετοπουμπηκε ο αγιοβαλεντινισμος “All You Need Is Love” γιατί; Για την παρέα! Και για να το εμπεδώσουμε, ότι αυτό είναι το βασικό. Αγαπήσου ♥️ ”

Πολύ όμορφη παρέα, πολύ όμορφο τραγούδι και πάνω από όλα πολύ όμορφο μήνυμα. Καλά να περνάνε πάντα και να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook