Μάρτυρας που είδε την φοιτήτρια να πέφτει στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ αποκαλύπτει ότι δύο άνδρες έτρεξαν προς την κοπέλα και έψαχναν ένα στικάκι, ενώ εκείνη ψυχορραγούσε

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχει κλείσει με την ένδειξη «αυτοκτονία» δημιουργεί η μαρτυρία στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανθρώπου που είδε την κοπέλα να πέφτει από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, πριν από δύο χρόνια. 

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή δεν πιστεύει ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, ενώ μιλάει για πρόσωπα που την ώθησαν στο θάνατο, ενώ έχουν προηγηθεί αποκαλύψεις για την ύπαρξη ροζ βίντεο με το οποίο εκβιάστηκε το άτυχο κορίτσι. 

Ο άνθρωπος που είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», ανέφερε ο 45χρονος. Λέει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. ‘’Το στικάκι, το στικάκι’’, λέγανε. ‘’Βρες το στικάκι’’. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή».

«Οι αστυνομικοί έφτασαν 20 λετά μετά το τηλεφώνημα που τους έκανα. Τότε εξαφανίστηκαν διακριτικά και οι νεαροί, που δεν ξέρω τελικά αν βρήκαν αυτό που έψαχναν. Στη συνέχεια μαζεύτηκε κι άλλος κοσμος, όμως απομακρυνθήκαμε όλοι για να κάνουν τη δουλειά τους οι Αρχές», συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook