Στο σκοτάδι βρίσκονται και σήμερα αρκετές περιοχές των Χανίων, λόγω διακοπής ρεύματος – Δικηγόρος των Χανίων θα συντάξει μηνυτήρια αναφορά κατά της ΔΕΔΔΗΕ για την κατάσταση στο Ακρωτήρι 

Στα όρια τους βρίσκονται οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου, καθώς από το πρωί της Κυριακής, δεν έχουν ρεύμα, με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, να μην γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες. Ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Περιφερειακής ενότητας Χανίων, Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, να δηλώνει πρόθυμος να συντάξει δωρεάν μηνυτήρια αναφορά, κατά της ΔΕΗ του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, ως κάτοικος Σταυρού, αντιμετωπίζει και εκείνος σοβαρά προβλήματα λόγω της διακοπήες στην ηλεκτροδότηση. 

Η ανάρτηση του:

“προσφέρομαι από τώρα, ως παθών και εγώ, να συνταξω ΔΩΡΕΑΝ για οποιονδήποτε Ακρωτηριανο, εμου συμπεριλαμβανομένου, μια μηνυτήρια αναφορά κατά της ΔΕΗ, του ΔΕΔΗΕ και παντός άλλου υπεύθυνου για το σημερινό χάλι. Δεν μπορεί η πλέον ανεπτυγμένη οικιστικά περιοχή των Χανίων να μένει σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα χωρίς ρεύμα εξαιτίας μιας αναμενόμενης καθ’ολα καταιγίδας. Υπάρχουν ευθύνες. Ποινικές και αστικές. Αμέσως μετά έπονται και οι αγωγές αποζημιώσεως. Νισάφι πια”. 

Οι περιοχές που έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στα Χανιά

Στο Ακρωτήρι, από το Καμπάνι μέχρι το Σταυρό, οι κάτοικοι δεν έχουν ρεύμα από το πρωί της Κυριακής, ενώ από το πρωί της Δευτέρας, η οδός Παπαναστασίου, η Χαλέπα, η Παρηγοριά, ο Βαμβακόπουλος, η περιοχή κοντά στον Άγιο Στυλιανό, αλλά και στα Σφακιά, η Ανώπολη, το Λουτρό και η Αγία Ρουμέλη, παραμένουν στο σκοτάδι.

Αναμένεται νεότερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα για την πορεία των βλαβών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook