Ανακοίνωση υποψηφιότητας του επιχειρηματία Μύρωνα Γιακουμογιαννάκη με τον συνδυασμό “Χανιά Κοιτάμε Μπροστά” για τον Δήμο Χανίων

“Ζούμε σε μια χαρισματική πόλη, με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας. Αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά, συνεχής προσπάθεια και σύνθεση. Πρέπει να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές μας, να τα ιεραρχήσουμε και να τα εντάξουμε σε μια στρατηγική υλοποίησης με γνώμονα το κοινό καλό, το καλό των δημοτών.

Η απόφαση να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση δεν ήταν εύκολη. Οι απαιτήσεις της ζωής αλλά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι ασφυκτικές. Μέσα μου, όμως, ξεχώρισα τον κύριο Ευτύχη Δαμιανάκη από την πρώτη μας συνάντηση. Ο λιτός λόγος του, η ώριμη σκέψη του, η στρατηγική του ματιά, η γνώση των πραγμάτων από τις προηγούμενες, επιτυχημένες ομολογουμένως, θέσεις ευθύνης που κατείχε, με έπεισαν. Πιστεύω στο αποτέλεσμα, στη σύνθεση και στη σκληρή δουλειά, στοιχεία τα οποία έχουμε κοινά με τον κύριο Δαμιανάκη. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Μας ενώνει η διάθεση για προσφορά, για σκληρή δουλειά και για αποτέλεσμα.

Το ξέρω ότι η διαδρομή δεν είναι εύκολη και ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και σύνθετα. Δεν προέρχομαι από κομματικό σωλήνα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Ζω και αναπνέω στην ίδια πόλη με εσάς. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για τα πιστεύω μου και να βάλω τα δυνατά μου για να δημιουργήσω ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, για τα Χανιά μας, για τα παιδιά μας. Πυξίδα μου η ευθύνη και γνώμονας η σκληρή δουλειά.

Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης
Επιχειρηματίας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook